Respect the classics!

Att försöka summera mina 4 dagar i Champagne i ett inlägg vore omöjligt så det skall jag inte försöka ge mig på. Däremot lär det dyka upp många inlägg om olika delar från resan kommande veckor.

Ikväll har jag haft massor av uppföljande mail att skicka till producenter vi besökte under vår resa och när man gör det så behövs ju någon dryck som håller humöret uppe.

Variation förnöjer så därför föll valet på en öl jag hade i kylen. Det är en öl jag läste om i somras när det mycket underhållande instagramkontot @doublebastardbeerblog tokhyllade det. Jag blev ju sugen på det direkt men hittade det inte via Systembolaget och orkade inte då beställa via någon onlinehandel. Jag trodde därför inte mina ögon när jag såg det på mitt lokala Systembolag för någon vecka sedan och köpte direkt en flaska som hamnade i dryckespipelinen i kylen.

När jag ikväll öppnade den var jag lite skeptisk mot 75 cl formatet men efter första klunken insåg jag att det inte var något som helst problem. Jag hade varit nöjd även om den kom i 1,5-litersflaska. Detta var nog en av de goaste pilsners jag druckit!

Perfekt balans mellan maltighet och beska och i sanning ren drickglädje. Det kommer definitivt bli påfyllning!

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.