Om Viktor

Jag är en 37-årig göteborgare som sedan de första kurserna i vinkunskap på Göteborgs universitet för drygt 10 år sedan har haft ett allt mer skenande vinintresse.

Förutom till massa goda viner så har mitt vinintresse också lett mig till nya vänskaper, nyupptäckta platser, hyfsad franska och en massa fantastiska upplevelser.

Mitt vinhjärta slår lite extra fort när jag får champagne eller halvtorr Riesling från Moseldalen i glaset. Försöker i alla situationer vara artig och trevlig men när jag serveras prosecco med meningen ”det är precis lika gott som champagne” stiger mitt blodtryck till hälsovådliga nivåer.

Här i bloggen är min ambition att skildra min vardag som vinfantast med druckna flaskor hemma, provningar, vinbarsrundor, restaurangbesök, vinresor samt arbetet med VinTillMat, en vinimportfirma som jag har tillsammans med två vänner vid sidan av ordinarie jobb som fysioterapeut. Lite musik och annan populärkultur kommer säkert också leta sig in på ett eller annat sätt. Jag hoppas vi följs åt på denna vininspirerade resa!